tisdag 28 april 2020

Information om Valborg Coronaviruset kommer att fortsätta att påverka oss en bra stund framöver. Som vi sa i vårt tidigare utskick så är det nu samhörigheten och medkänslan som vi har i Odensberg kommer fram och vi hjälps åt att ta hand om våra medmänniskor.
Hur tråkigt det än är, så påverkar detta virus våra aktiviteter men vår första prioritet måste vara att värna om allas välmående. Valborgsfirandet i år blir därmed lite speciellt. På grund av att inte skapa folksamlingar så har många andra Valborgsfiranden ställt in sina evenemang.
I sann Odensbergs-anda så tänker vi dock live-sända det på internet med vårtal, lite fyrverkerier och tändning av brasan.
Precis som alla andra år så lever vi med risken att det är eldningsförbud (ej förbud i skrivande stund) men även om så är fallet så kommer vi att sända vårt vårtal som i år hålls av ingen mindre än Olof Darius. Vi kommer att dela vår sändning via Odensbergs Facebook-sida och vi planerar att starta igång sändningen 20:15 och själva pratet börjar 20:30, så försök att ansluta däremellan.
Men än en gång så påpekar vi att ingen får besöka elden uppe på kullen. Så alla kan stanna hemma i sin egen sköna vrå, njuta av en kopp kaffe, lyssna på vårtalet och se elden brinna (genom en dataskärm eller kanske på håll genom fönstret).
Ta hand om varandra önskar styrelsen i Odensbergssamhällsförening!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar