fredag 17 april 2020

Information om Riskörningen



Det är en annorlunda tid nu när de flesta av oss är påverkade av Covid-19, på ett eller annat sätt.
Det är nu samhörigheten och medkänslan som vi har i Odensberg kommer fram och vi hjälps åt att ta hand om våra medmänniskor.
Hur tråkigt det än är, så påverkar detta virus våra aktiviteter men vår första prioritet måste vara att värna om allas välmående.

Den 17 april kommer vi genomföra riskörningen. Högarna är stora och kommer bidra till en ordentlig eld på kullen, speciellt eftersom högen från förra året finns kvar.

Det kommer dock inte bli någon vätskepaus på Ängsvägen eller någon korvgrillning efteråt. Det kommer heller inte vara tillåtet att åka inuti hytterna av riskörningsfordonen.
Vi rekommenderar att alla tar med dricka och kanske lite fika att äta längs vägen runt byn istället. Vi insisterar också starkt att ALLA som känner sig lite krassliga eller tillhör en riskgrupp stannar hemma. För att hjälpa varandra så hoppas vi att alla som inte tillhör dessa två kategorier, kommer ut och hjälper att samla ihop högarna tillsammans med oss (dock så ska vi hålla oss under 50 personer).

Självklart blir Valborg påverkat av denna speciella tid också men håll gärna ett extra öga i våra kommunikationskanaler tiden nu innan Valborg så kommer mer information ut.

Ta hand om varandra önskar styrelsen i Odensbergssamhällsförening!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar