onsdag 22 januari 2014

Vinterfest i Odensberg

Ett 70-tal barn och vuxna samlades för vinterfest i Odensberg.

Alla barn hade möjlighet att köpa ett startkort för att delta i aktiviteterna, fånga en julmust, tomteprick och mål, mål, mål. Det ingick även en korv i bröd i startkortet. När de deltagit i aktiviteterna fick de en lott och möjlighet till nya vinster. Man kunde även köpa lotter, korv och bröd och kaffe eller saft.

Lördagen den 18 januari bjöd på bra väder även om det blåste lite grann. Men då kunde man värma sig kring den eld som brann.

Odensbergsracet på bob avgjordes med att man skulle åka två åk nerför Odenskulle och åka på så lika tid som möjligt. Här deltog både barn och vuxna.
Det var oerhört jämt mellan de fyra som fick pris. Första plats Gabriel Axelsson som hade en differens på 14 hundradelar, 2:a Joel Cruus med skillnad 17 hundradelar, 3:a Gustav Karlsson med skillnad 22 hundradelar och på fjärde plats Thilda Jälthammar med en differens på 23 hundradelar.

Dagen avslutades med att julen dansades ut kring granen och efter det att raketen skjutits upp två gånger kom så äntligen tomten och alla barn fick en efterlängtad godispåse.

Vi tackar alla för en fantastisk dag och ett härligt engagemang.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar